Huisartsenpraktijk De Vaart

Indien U in de online agenda niet onmiddellijk een vrije plaats vindt om een afspraak te maken, aarzel dan niet om ons te bellen voor dringende vragen of problemen waarmee U graag sneller langskomt. Dan kunnen we samen kunnen bekijken wat er mogelijk is.

Voordat u een afspraak maakt, LEES eerst onderstaande BELANGRIJKE RICHTLIJNEN:

  • U draagt een mondmasker indien u ziekte-symptomen heeft.
  • ONTSMET uw handen bij het binnenkomen EN bij het buitengaan.
  • We proberen ons strikt te houden aan de voorziene tijd. Indien u inschat dat er meer tijd nodig zal zijn dan 15min (bvb. bij meerdere problemen of bij een gesprek) gelieve dit dan te vermelden bij het maken van een afspraak. Indien u met 2 personen komt, gelieve dan ook 2 afspraken te maken.
  • Meer info betreffende raadplegingen vindt u bij praktisch info.
  • U betaald bij voorkeur met BANCONTACT

Voor nieuwe patiënten

Om goede kwaliteit van zorg te blijven bieden zien wij ons helaas genoodzaakt om een patiëntenstop in te voeren. We maken hierbij een uitzondering voor inwonende gezinsleden van huidige patiënten en voor nieuwe inwoners die nog geen huisarts in Mechelen hebben en wonen in de omliggende straten (aangeduid op onderstaande kaart). In dat geval neemt u best telefonisch contact op met de praktijk tussen 8u en 12u.

In andere gevallen kan u contact opnemen met de huisartsenkring Dijle en Nete. Zij kunnen u informeren welke huisarts in welke regio nog patiënten aanneemt.


Maak hier online een afspraak